Stichting Geloofsgemeenschap OASE

KerkTV – instructie

Om de Oasevieringen en bezinningsmomenten te kunnen volgen én terugzien, dient u het volgende te doen via uw PC, laptop of tablet. Klik direct op deze KerkTV link (https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/21867).

U komt dan via deze link terecht op de pagina van KerkTV met alle vieringen van de Immanuelkerk (zie afbeelding onderin). Daar staan ook onze Oase vieringen tussen!

Op deze pagina staat een lijst van vieringen, waarbij je moet het icoontje “Luisteren” of “Kijken” de viering live kan zien, en eventueel ook later kan terugkijken!

Als het niet helemaal goed werkt (bijv geluid niet synchroon met beeld), en u bent online op het moment van de viering zelf, kunt u het ook proberen via de YouTube Streaming link aan te klikken (hierboven geel gearceerd). Terugkijken van Oase vieringen kan niet via deze link.

Ik krijg de viering niet schermvullend?

Na het aanklikken “kijken” bij de viering die u wilt zien, opent het beeld niet altijd direct schermvullend (fullscreen). U kunt dat veranderen, door met je vinger (of muisklik) het videoschermpje aan te raken. Dan verschijnt er veelal een dergelijk scherm. Als u dan het icoontje met de pijltjes rechtsonder aanklinkt, krijgt u het beeldvullend. Bij een iPad is twee keer kort en snel achter elkaar op het beeldscherm tikken ook voldoende.

Zoals het er mogelijk op uw telefoon uitziet. Rechtsonder ziet u de twee pijlen, die u kunt aanklikken om beeldvullend te kijken..
Zoals het er mogelijk op uw iPad uitziet (liggend scherm). Rechtsonder ziet u de twee pijlen, die u kunt aanklikken om beeldvullend te kijken.
Zoals het er mogelijk op uw iPad uitziet (staand scherm). Rechtsonder ziet u de twee pijlen, die u kunt aanklikken om beeldvullend te kijken.